DE SALON
De salon
Na jaren met plezier in een team gewerkt te hebben heb ik ervoor gekozen om in maart 2011 mijn eigen vleugels uit te slaan en een eigen salon aan huis te beginnen. Hiervoor heb ik een aparte ruimte op de begane grond met een eigen ingang voor klanten stijlvol ingericht.

Zelf ben ik een nagelstyliste met ervaring, creativiteit en passie voor het vak. Ik doe er alles aan om u een prettig gevoel te geven. Ik hecht veel waarde aan kwaliteit en service.
Ook hygiëne is in mijn salon een belangrijk aspect en daarom let ik in mijn salon extra op hygiëne en gezondheid. Zo heeft mijn nageltafel een krachtige geïntegreerde stof en geur afzuiging. En worden alle materialen regelmatig gedesinfecteerd. Zodat u en ik in hygiënische en stofvrije, frisse omgeving zitten en werk.

Om op de hoogte te blijven van de nieuwste technieken en ontwikkelingen volg ik regelmatig bijscholingscursussen en trainingen om mezelf op een perfect niveau te houden.

Op dit moment volg ik een perfectietraining acryl, gegeven door Jose Lie-A-Njoek, meervoudig Nederlands kampioen en Debbie Brok, Nederlands kampioen 2011 (in samenwerking met BeautyXL, de importeur van CND).
Foto's van mijn salon